Lakásfelszerelési eszközök

Lakásfelszerelési eszközök

A teleszkópos fürdőszoba polc varázsa: Praktikus megoldás kis terekre

2024. április 25. - Kertészeti szaki

A teleszkópos fürdőszoba polc varázsa: Praktikus megoldás kis terekre

 

A teleszkópos fürdőszoba polc az utóbbi években egyre népszerűbb termékek közé sorolható, és nem véletlenül. Számos előnnyel rendelkezik, ami leginkább az teszi ideális választássá őket, hogy kisebb fürdőszobákba, de akár tágasabb helyiségekben is praktikus tárolási megoldást kínál. A teleszkópos fürdőszoba polc egyik legfontosabb előnye az állítható magasság, ami lehetővé teszi, hogy rugalmasan alkalmazkodjanak a helyiség belmagasságához, ezáltal ezek a polcok tökéletesen illeszkednek a fürdőszobád méretéhez, ezáltal rendkívül praktikusak, mivel minimális helyet foglalnak.

338914_01_easy-teleszkopos-sarokpolc-feher.webp

Továbbá, a polcokra akár több polcot is helyezhetsz, nagy teherbíró képessége van, 15 kg súlyt is elbír. Tárolhatsz rajta tusfürdőt, sampont és egyéb fürdőszobai kellékeket is. A polcok felszerelése roppant egyszerű és gyors, így csináld: a teleszkópos rúd lehetővé teszi a magasság beállítását, így könnyedén alkalmazkodik a fürdőszoba belmagasságához. Miután beállítottad a kívánt magasságot, rögzítsd a rudat. Ezt általában egy csavar segítségével teheted meg.

338914_03_easy-teleszkopos-sarokpolc-feher.webp

A polcokat helyezd fel a rúdra. Ezek könnyen csúsztathatóak a rúdon, és a kívánt magasságban könnyen rögzíthetők. A rúd alján elhelyezett csúszásgátló gumilábak biztosítják a stabilitást. Néhány modellhez tartozik egy törölközőtartó is, amelyet szintén a rúdra lehet akasztani. Látod, nem szükséges a fúrás-faragás, így nem kell aggódnod a fal vagy a csempe károsodása miatt sem.

338914_04_easy-teleszkopos-sarokpolc-feher.webp

Mindezeken felül széles választékban elérhetők, így könnyen megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbet. Különböző színű lehetőségek közül választhatsz, például ezüst, fekete-matt, arany, fehér-szürke és antracitszürke polcok is rendelkezésedre állnak. Nem csak a színűk ilyen változatos, hanem az anyaga is, mint pld: alumínium, acél, műanyag vagy rozsdamentes acél. Árai változhatnak a modell , gyártó és az anyagtól függően. Az anyag kiválasztása hatással lehet a polc tartósságára és megjelenésére. Tisztítása is roppant egyszerű, elegendő egy nedves szivacs vagy ronggyal áttörölni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://home-furnishings.blog.hu/api/trackback/id/tr4618389845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása